Нови продукти

Сириус Д Спорт

Сириус Д Спорт

Цена: 48.00лв.
Сириус Д Лайт

Сириус Д Лайт

Цена: 42.00лв.
Сириус Д Интенс

Сириус Д Интенс

Цена: 60.00лв.

Контролиране на теглото

Табличен вид

Продукти

Xshape ( 90 капсули)

Цена: 65.20лв.
Брой:

TrimeX WMS ( 473 мл.)

Наднорменото тегло е един от основните проблеми на съвременното човечество. Парадоксът е, че се отдава твърде малко значение на здравословния начин на живот и предимството на красивия и поддържан външен вид. Пълните хора имат повишено телесно тегло, което без съмнение е заболяване! Освен здравословен проблем, това заболяване има и други отрицателни влияния, напр. дебелите хора общуват с околните по трудно, а живота им е по-непълноценен. Борбата с наднорменото тегло във всички случаи ще ви донесе добри резултати, ще бъдете здрави, уравновесени, а в крайна сметка и по-успешни!

Дозировка: 1 супена лъжица преди лягане,  3 часа след последното хранене.
Цена: 97.10лв.
Брой:

Slim Formula ( 90 таблетки)

Хората, които са недоволни от тялото си, преди всичко са загрижени за недостатъците на фигурата си и оставят здравните аспекти на заден план. Идеалната телесна маса е важна не само за да се чувстваме добре, но и заради здравословното ни състояние. Благодарение на своите съставки формулата за отслабване може да допринесе за ефективността на диетата за намаляване на телесното тегло.

Цена: 63.80лв.
Брой:

Citrimax&Chromium (90 таблетки)

Един от най-качествените продукти, който ограничава натрупването на неутралните мазнини и холестерола и една от най-добрите субстанции за свързване на мастите и холестерола в червата, съдържа люспи от семена на Plantago ovat (живовляк) и глюкозамин, основна съставка на хитина.

Дозировка:  1-3 таблетки 3 до 6 часа преди хранене.

Цена: 39.20лв.
Брой:

Chromium Max 500 (100 капсули)

Добрите диети за отслабване са немислими без модерните хранителни добавки, чиито активни съставки ефективно въздействат при разграждането на мазнините, намаляват апетита и ускоряват обмяната на веществата.

Дозировка:  1 капсула дневно или по предписание.

Цена: 31.60лв.
Брой:

AngiΩmega Complex ADLiquid™ Колоиден разтвор

АнгиОмега Комплекс- колоидна формула за баланс на холестерола.
Хранителна добавка с биологично активни вещества в колоиден разтвор.

Предназначение:  
Подпомага регулацията на мазнините в кръвта и серумното ниво на липидите. Използва се при проблеми на сърдечно-съдовата, ендокринната и половата системи в резултата на нарушения на липидната обмяна – повишен холестерол и триглицериди. Подходящ е за деца с психовегетативни проблеми. 

Цена: 46.00лв.
Брой:

ADLiquid™ Gastro Complex Колоиден разтвор

Колоидна формула за регулиране на храносмилателната система.
Хранителна добавка с биологично активни вещества в колоиден разтвор.

Предназначение: Подпомага храносмилателната система, като подобрява храносмилането и облекчава дискомфорта и болките в стомаха, червата и жлъчния мехур. Съдейства за отстраняване на оплакванията от тежест в стомаха, метеоризма и подуването на корема.

Цена: 46.00лв.
Брой:
Предишна1Следваща Страница 1 от 1