Нови продукти

Сириус Д Спорт

Сириус Д Спорт

Цена: 48.00лв.
Сириус Д Лайт

Сириус Д Лайт

Цена: 42.00лв.
Сириус Д Интенс

Сириус Д Интенс

Цена: 60.00лв.

Грижа за ноктите

Табличен вид

Продукти

Заздравител за нокти Microcell 2000 -Гланц, Найл Репеър/ Витал 12мл.

Сложете край на чупливите нокти!
Възстановява нокътя в дълбочина, стимулира обновяването на белтъчните молекули, подобрява плътността на роговия слой на нокътната плочка, изглажда неравностите, предпазва от нацепване, запазва еластичността на нокътя.

Покритие- гланц.
 

Цена: 26.20лв.
Брой:

Заздравител за нокти Microcell 2000 -Лайт, Найл Репеър/ Витал 12 мл.

50 % по ниска концентрация на активни вещества. Подходящ за употреба, когато Найл Репеър е агресивен към ноктите. Удачен за стартиране на процедурите при извънредно тънки нокти. Без гланцов отблясък.

Цена: 26.20лв.
Брой:

Заздравител за нокти Microcell 2000- Мат, Найл Репер/ Витал 12 мл.

Заздравява меките и чупливи нокти, възстановява нокътя отвътре, предпазва от нацепване, Без гланцов отблясък подходящ за перфектния маникюр на мъжете.

Цена: 26.20лв.
Брой:

Топ лак Microcell 2000, 12 мл.

Универсален топ лак, съвместим с всички декоративни лакове за нокти. Подпомага бързо изсъхване на декоративния лак, удължава трайността на декоративния лак, освежава и подчертава цвета. Като прозрачен лак защитава от изсушаване и надраскване на нокътя. Запълва неравностите по нокътя. Като основа за лак предпазва от оцветяване на нокътя. 

Цена: 21.00лв.
Брой:

Възстановяващо олио за нокти 12 мл. Microcell 2000

Омекотява и защитава кутикулите от изсушаване. Растителните масла проникват в дълбочина, възстановяват липидния баланс на хидратиращия флуид и предават брилянтен блясък на нокътя. Запазва еластичността и стимулира растежа по естествен начин, предпазва от нацепване краищата. С ценни растителни масла, витамини A,B5, C, E & F, силиций и цитрал.

Цена: 26.20лв.
Брой:

Гел за кутикули Microcell 2000, 15 мл.

Едновременно защитава и се грижи за кутикулите около нокътя. Нежно омекотява излишните кожички и улеснява тяхното отстраняване. Двоен ефект върху кожичките около нокътя: калций и вит.В5 подхранват и защитават. Морски соли и хитин отстраняват нежно мъртвите и излишните кутикули. Не съдържа агресивни към кожата вещества. 

Цена: 21.00лв.
Брой:

Лакочистител Microcell 2000, Найл Репеър ( без ацетон) 100 мл.

Нежна и дълготрайна грижа за кожата на ръцете. Уникална формула, разработена за почистването на лака от лесно чупливи и меки нокти. По естествен начин допълва цялата терапия с продуктите Мicro Cell 2000. 

Цена: 17.00лв.
Брой:

Крем за ръце 2:1 100 мл. Microcell 2000

Нежна и дълготрайна грижа за кожата на ръцете. Алантоин и алое вера овлажняват, защитават и ускоряват заздравяването. Хипоалергичен, подходящ и за деца. Маслото от манго и екстракт от маслини изглажда, регенерира и възстановява еластичността на кожата. Ръцете са видимо по-гладки, ревитализирани и копринено нежни.

Цена: 21.00лв.
Брой:

Нежен пилинг / Microcell 2000 Tender Touch 100 мл.

Нежен пилинг за копринено гладки ръце.

Цена: 27.00лв.
Брой:

Абразивен пилинг за нокти 15 мл. Microcell 2000

Бързо действащ пилинг за ефективно отстраняване на вроговяванията по нокътната плочка и фино изглаждане на неравностите. Уникалния ефект се дължи на нежното абразивно действие на микрокирсталите, които подобряват нокътната структура и възвръщат естествения блясък. В същото време по най = нежния начин отстраняват израсналите и излишни кутикули. 
Ефективното действие се постига след лек ръчен масаж . 
Два пъти седмично с малко количество (лещено зърно) се извършва масаж на нокътя и кутикулите до изсъхването на консистенцията, след което остатъците се изплакват с хладка вода.

Цена: 36.00лв.
Брой:
Предишна1 2Следваща Страница 1 от 2